bilde
 
 

Samsprett er en svært uhøytidelig tilleggs-lagkonkurranse for 3 deltakere eller flere med samme lagnavn. Dette gjelder også familielag. NB! Vi gjentar: Det koster ikke noe ekstra å være med i Samspretten. Hver deltaker meldes på Heil- eller Halvsprett på vanlig måte, velger samme lagnavn og vipps så er man med i Samspretten! 


NYHET 2020
Konkurrer mot Radio Norge! 

Lagtempo: Laget som kommer nærmest tiden til Radio Norge vinner totalt kr 50 000,-  Samtlige i laget må være i mål innen kl 15.30 og inneholde 5 deltagere eller flere. (Gjelder også familier med 5 personer)

 

Samsprettkategorier:

• Beste lagnavn

• Mest effektfulle målpassering

• Flotteste antrekk
• Tøffeste lagbilde. Lagbilde må publiseres på Instagram og tagges med #samspretten og #hallingspretten.

 

...og det kan komme flere spontane premieringer til lag som utmerker seg!

   

 

PREMIE FAMILIEKLASSE

Vi trekker en heldig familie som vinner overnatting 2 døgn i hytte i Hallingdal Feriepark inkludert alle aktiviteter for hele familien. (Må brukes innen 2020. Gjelder ikke juli mnd) 

 

Resterende kategorier får flotte premier delt ut av Geir og Radio Norge gjengen i Ettersprett - teltet under premieutdelinga. 

 

Gjør litt ut av det! 

Gi utfordringen til naboene, konkurrentene, kollegaene, kompisene, andre familier e.l. da vel! 

 

 

 

Påmelding:

Alle på laget må ikke gå samme distanse eller å melde seg på samtidig. For å delta i Samsprett, meldes hver person på individuell Heil- eller Halvsprett på vanlig måte. Så registrerer personen samme klubb/lagsnavn som lagkameratene. Lagnavnet kan enten velges fra nedtrekksliste, eller man oppretter et helt nytt (i fritekstfelt) , som andre senere kan melde seg på. Minimum 3 deltakere. Alle deltakerne i laget er samtidig fortsatt fullverdige personlige deltakere med individuell tidtaking, osv.

 

Premier: 

Premieutdeling på afterskien i ettersprett - teltet. 

 

 

NYHET: BEDRIFTSPÅMELDING

Bedrifter kan søke om bedriftskode. Med en slik kode kan ansatte melde seg på separat (dvs de kan selv legge inn personalia og detaljer). Når rabattkoden legges inn flyttes betalingen til en samlet faktura til bedriften. NB! Det kan ta et par dager å få godkjent søknad om bedriftskode. 

 

Samsprett er lagkonkurranse

 

Idealtid:

Resultatet i samsprett konkurransen er gjennomsnittstiden for de 3 første deltakere på laget for distansen Sangefjell til Mål. Det laget som kommer nærmest idealtiden er vinner av konkurransen. Laget må være i mål innen kl 15.30. Man behøver dermed ikke være påmeldt samme distanse for å være på lag. Det viktigste er ikke å gå fortest, men å ha det mest moro!

 

 

Renninfo:

Trykk på Heilsprett eller Halvsprett for å få øvrig renninformasjon.

 

Team Toddy på tur!!