bilde
 
 

Det finnes folk som mener at langrenn er en asosial sport, der man forsvinner ensom ut i skauen og dukker opp 3 timer senere, like alene og med sikkel i skjegget. De som mener dette har ikke vært med på Samsprett! Samsprett er en svært uhøytidelig lagkonkurranse, der målsettingen først og fremst er å ha det mer gøy sammen med andre - man skal gå som et lag og gjerne finne på noe artig!

 

NB! Det koster ikke noe ekstra å være med i Samspretten. Hver deltaker meldes på Heil- eller Halvsprett på vanlig måte, velger samme lagnavn og vipps så blir man et lag i Samspretten! Hvert lag må ha minimum 5 deltakere som velger samme lagnavn. Dette gjelder også familielag (Er familien er for liten, kan det alltid adopteres en nabo eller en fetter!)

 

NYHET 2022Konkurrer mot Radio Norge! 

Lagtempo: Laget som kommer nærmest tiden til Radio Norge vinner hovedpremien.Samtlige i laget må være i mål innen kl 15.30 og inneholde 5 deltagere eller flere. (Gjelder også familier med 5 personer)

 

Samsprettkategorier:

• Beste lagnavn

• Mest effektfulle målpassering

• Flotteste antrekk
• Tøffeste lagbilde. Lagbilde må publiseres på Instagram og tagges med #samspretten og #hallingspretten.

 

...og det kan komme flere spontane premieringer til lag som utmerker seg!

   

 

Påmelding:

Alle på laget må ikke gå samme distanse eller å melde seg på samtidig. For å delta i Samsprett, meldes hver person på individuell Heil- eller Halvsprett på vanlig måte. Så registrerer personen samme klubb/lagsnavn som lagkameratene. Lagnavnet kan enten velges fra nedtrekksliste, eller man oppretter et helt nytt (i fritekstfelt) , som andre senere kan melde seg på. Minimum 5 deltakere. Alle deltakerne i laget er samtidig fortsatt fullverdige personlige deltakere med individuell tidtaking, osv.

 

NYHET: BEDRIFTSPÅMELDING

Bedrifter kan søke om bedriftskode. Med en slik kode kan ansatte melde seg på separat (dvs de kan selv legge inn personalia og detaljer). Når rabattkoden legges inn flyttes betalingen til en samlet faktura til bedriften. NB! Det kan ta et par dager å få godkjent søknad om bedriftskode. 

 

Samsprett er lagkonkurranse

 

Idealtid:

Resultatet i samsprett konkurransen er gjennomsnittstiden for de 3 første deltakere på laget for distansen Sangefjell til Mål. Det laget som kommer nærmest idealtiden er vinner av konkurransen. Laget må være i mål innen kl 15.30. Man behøver dermed ikke være påmeldt samme distanse for å være på lag. Det viktigste er ikke å gå fortest, men å ha det mest moro!

 

Team Toddy på tur!!

 

Renninfo:

Trykk på Heilsprett eller Halvsprett for å få øvrig renninformasjon.