Samsprett er en svært uhøytidelig lagkonkurranse, der målsettingen først og fremst er å ha det mer gøy sammen med andre - man skal gå som et lag og gjerne finne på noe artig!

 

Det koster ikke noe ekstra å være med i Samspretten. Hver deltaker meldes på Heil- eller Halvsprett på vanlig måte, velger samme lagnavn og VIPPS så blir man et lag i Samspretten! Hvert lag må ha minimum 3 deltakere. Dette gjelder også familielag.

 

 Samsprettkategorier:

• Beste lagnavn

• Flotteste antrekk

 

...og det kan komme flere spontane premieringer til lag som utmerker seg!

   

Påmelding:

Alle på laget må ikke gå samme distanse eller å melde seg på samtidig. For å delta i Samsprett, meldes hver person på individuell Heil- eller Halvsprett på vanlig måte. Så registrerer alle samme lagnavn som lagkameratene. Lagnavnet kan enten velges fra nedtrekksliste, eller man oppretter et helt nytt (i fritekstfelt), som andre senere kan melde seg på. Minimum 3 deltakere. Alle deltakerne i laget er samtidig fortsatt fullverdige personlige deltakere med individuell tidtaking.

 

Samsprett er lagkonkurranse

 

BEDRIFTSPÅMELDING

Bedrifter kan søke om bedriftskode. Med en slik kode kan ansatte melde seg på separat (dvs de kan selv legge inn personalia og detaljer). Når rabattkoden legges inn flyttes betalingen til en samlet faktura til bedriften. NB! Det kan ta et par dager å få godkjent søknad om bedriftskode.