Ti tusen gode grunner til å bli mer fysisk aktiv!

Litt aktivitet kan gjøre en stor forskjell på helsa og livskvaliteten - og litt økonomisk støtte kan gjøre en stor forskjell for å komme i gang med noe sunt! Derfor har Landkreditt et eget Hallingsprettfond som kan gi støtte til det du mangler for å komme i gang, enten det er nye skøyter, felleski, lavere dørstokk eller høyere staver! I samarbeid med Morgenklubben på Radio Norge trekker landkreditt en vinner av opptil kr 10.000 hver uke fram til skirennet 24. mars.

 

- Landkreditt Bank liker koblingen mellom sunt bankvett, som er en leveregel for banken, sunn økonomi og sunn livsstil, sier Lars Johannessen, banksjef for personmarked i Landkreditt Bank. 

 

Hvordan kan DU bli mer aktiv?

Landkreditts Hallingsprettfond er et lavterskeltilbud for folk flest, og vi regner med å få inn søknader om støtte til smått og stort, fortsetter Johannessen. Alt fra tursko med pigg, barnepass, nye ski, fysisk drahjelp eller ny sofa som er såpass vond å sitte i at man heller går seg en tur, mener han er eksempler på mulige ting å søke om. 

 

Slik fungerer Landkredits Hallingsprettfond:

Landkreditts Hallingsprettfond skal dele ut støtte hver uke i perioden frem til rennhelgen for Hallingspretten lørdag 24. mars. Vinnerne trekker vi i samarbeid med Morgenklubben på Radio Norge.

 

For mer info og søknad TRYKK HER