Ål skisenter er flott alpinbakke med løyper for landslagskjørere og barn

400km preparerte langrennsspor til hver ski!

Området rundt Ål er så fullt av strålende turmuligheter og flotte løypetraseer at du kan velge forskjellige turer hver eneste dag hele vinteren hvis du har lyst!  

Løypemaskinene har GPS-sender, så du kan følge med hvor sporene er helt nykjørte. Se FILM her!

 

ALPINT

Ål Skisenter er ikke bare en landslagsløype, det er en av Hallingdals beste bakker for nybegynnere og barn, med gratis heis i barneområdet, jibbepark, løyper i alle vanskelighetsgrader, kafeteria, skiutleie og skiskole. Gjester i Hallingdal Feriepark får 20% på heiskort i Ål Skisenter under hele oppholdet!

Vil du ha variasjon, er bakkene på Skarslia, Gol, Nesbyen, Geilo og i Hemsedal innenfor en times kjøring unna!

 

Akebakker i parken og i Skarslia
Vi har akebakke i tilknytning til parken, slik at ungene kan kose seg i timesvis. Det er lov å være med for voksne også, men ikke nødvendig. Akebakken ligger ikke langt fra hverken hyttene eller Bistroen.

Har du lyst til å gjøre litt mer utav akingen, ligger Skarslia Ski- og Akesenter mindre enn 20 minutters kjøring unna. Her finner du 2 av Norges lengste akebakker på 1,3 km og 1,6 km med kjelketrekk for oppfarten. Du kan kjøre akebrett eller leie spesiallagde enkle og doble kjelker. Sug i magen og moro for både store og små!


Skøytebane
 
Vinterstid har vi også skøytebane i ferieparken - her blir det plass til både fart og spenning for håkki-glade, piruetter fra isdansprinsesser, hauk-og-due og nybegynnere på glattisen. Denne ligger heller ikke langt unna hverken hyttene eller Bistroen.


Kiting
Hvem har ikke hatt lyst til å prøve dette? Kjør snowboard eller ski med vinden som fremdrift! Leie av kites og kyndig instruksjon kan fåes ved Bergsjøstølen, landets ledende kite-miljø! Anbefales!


Hundekjøring

Alle vet hva det er, men ikke så mange har opplevd vinden i ansiktet, susende innover vidda bak et kobbel med spreke trekkhunder. 
Vi formidler turopplevelser med erfarne hundekjørere. Mush fun!


Snørekjøring og kanefart

Stå på miniski eller sitt på en rafteflåte og la hesten dra deg fremover i terrenget. Full gallopp eller rolig trav avhengig av hvor mye fart du ønsker. Ønsker du mindre fart og mer kos, er kanefart i vinternatta med fakler og dombjeller tingen. Du sitter godt nedpakket i skinnfeller og dyner og kan bare nyte. Kan kombineres med trugetur og bål hvis du ønsker!

 

Våre gjester får 50% på inngang for barn i Tropicana Badeland!

Mindre enn en halvtimes kjøring fra Hallingdal Feriepark finner du Tropicana Badeland - med mulighet for en herlig tropisk avveksling fra utendørsaktivitetene for både store og små.

 

Vi tar forbehold om at tilbud kan opphøre plutselig.

 

For mer informasjon eller bestilling - Ta kontakt pr epost eller ring oss på telefon 32 69 92 00.


Lyst til å vite mer om Ål i Hallingdal? SE HER


Ål i Hallingdal