Morgenklubben er som alle andre opptatt av OL. OL er spennende og gøy, med fantastisk idrett. Men for alle oss som ikke skal delta i Pyeongchang, er det lett å bli sittende mye å SE på spreke folk... Ikke noe galt det, men Morgenklubben vil også støtte OL-SEERNE og den norske folkehelsa: Derfor oppfordrer vi folk til å gå på ski sjæl - både under OL, og ikke minst etterpå: Lørdag 24. mars er det som kjent Hallingspretten, vinterens morsomste skirenn.

 


VINN GRATIS SKIRENN, HYTTE* , FROKOST OG ETTERSPRETTEN-FEST TIL HELE LAGET! 

Alle vet at det som er morsomt alene er enda mer morsomt sammen med noen. Derfor har Hallingspretten lagkonkurransen Samsprett. Dann et Samsprett-lag og bli med i trekning av gratis Hallingspretten-helg: Finn minst tre gode eller dårlige venner, kollegaer, slektninger eller kreditorer, gjerne flere. Bli mer eller mindre enige om å gå sammen - og finn på et navn til laget. 

Kommentér på posten om Samsprett-lag på Morgenklubbens facebook-side før OL er slutt. Fortell 

• Hvem som er med på laget og 
• Hva laget heter

så er dere med i trekningen!

 

* Hytta passer for inntil 6 personer

 

PREMIEN

består av gratis deltakeravgift, inklusiv lisenser til skiforbundet  og buss til startområdet + hytte fredag - søndag (passer for inntil 6 personer) - og ettersprett-billetter med grillbuffet.

Vi trekker et vinnerlag direkte i Morgenklubbens sending 26. februar (?)

 

NB! Det er fullt mulig å delta for de som allerede er påmeldt i rennet, da bare refunderes allerede innbetalt deltakeravgift.